I-Tunes Conditions

Speciale condities voor jouw 

muziektitels op i-Tunesworldwide

vraag naar de voorwaarden. Wij geven een superhoog percentage van de opbrengst, 

afhankelijk van het aantal, de aanlevering en kwaliteit. 

Bel: + 31 (0) 6 13992641 of E-mail.

WAT IS i-TUNES ? 

KLIK EROP EN DOWNLOAD

 Werk mee aan een legale muziekdistributie !!

De i-Tunes Store is de populairste download store voor muziek en films en heeft een catalogus van meer dan 11 miljoen nummers en meer dan 2500 films, waaronder ook nog 600 in oogverblindende HD-kwaliteit. De i-Tunes Store is net zo gebruiks-vriendelijk als u van een Apple product mag verwachten en biedt revolutionaire voorzieningen, zoals filmverhuur via i-Tunes, geïntegreerde ondersteuning voor podcasts, de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief één of meer gekochte tracks aan te vullen met de rest van het album, en naadloze integratie met de iPod en iPhone. 

Daarmee is de i-Tunes Store voor Mac- en pc-gebruikers de eenvoudigste manier om online op legale wijzemuziek en video’s te ontdekken, kopen en downloaden.Voor eigen beheer artiesten is het erg aantrekkelijk om hun muziek beschikbaar te stellen in de i-Tunes Store. Daarom maken wij nu mogelijk voor onze aangeslotenen.Of het nu om Jazz, House, Klassiek, Pop/Rock, of Nederlandstalig gaat, alle genres kunnen toegang tot de i-Tunes Store krijgen. De rechtenorganisaties die zijn ingericht op het administreren, ontvangen en verdelen van collectieve gelden van musici en artiesten worden ingeschakeld. Zij hebben geen winstoogmerk en berekenen ons bovendien een laag tarief en zijn er vele voordelen voor de artiest. 

Zo zijn er geen aansluitkosten, voor originele muziekwerken via ons publishingcontract. Voor bestaande – reeds eerder gepubliceerde songs, muziekwerken / covers – berekenen wij een inschrijfbedrag van € 10 euro per track of € 50 euro voor een full-CD bij vooruitbetaling op rekening Rabo: 123961424 t.n.v. Stg.Charles Music – Sassenheim. Er is er geen limiet aan de hoeveelheid muziek die kan worden aangeboden en tellenalle verkopen mee voor de Mega Top 100.

Belangrijk: Je moet wel eerst een A4-tje tekenen om gebruik te kunnen maken van onze iTunes Service voor je administratie en kun je wederzijds van elkander op aan.

Wij rekenen slechts 25% handelingsfee over de ontvangen opbrengsten. Voor verkoop binnen Europa komt dat per track in de meeste gevallen neer op €0,17 voor onze Stichting. Het restant (ongeveer €0,50 per track ) is bestemd voor jou. De btw en auteursrechten is er al af.

De verwerkingstijd:

Wanneer je i-Tunes aanmelding (cd/single/EP) volledig en correct bij ons binnen is, staat jouw muziek binnen 3 werkdagen online in de i-Tunes Store.De verkoopprijs heeft invloed op de opbrengst. Een officieel EAN en ISRC code krijg je desgewenst gratis van ons. Voor een eigen reeks ISRC-codes stuur je ons aanvraag in een e-mail. Het is niet-exclusief. Je bepaalt zelf welke muziek je via i-Tunes wilt aanbieden en welke niet. Daarnaast ben je volledig vrij om je muziek ook via andere kanalen te exploiteren. Wij zorgen voor het nauwkeurig invoeren van de metadata. Dit verhoogt de trefkans als zoekresultaat binnen de i-Tunes Store, maar is ook belangrijk voor de verdeling van de auteursrechten. Geen A&R beleid dus! Wij doen niet aan commerciële of artistieke selectie.

iPhone Ringtones:

De i-Tunes Store bied je muziek (als je wilt) ook als ringtone aan voor de iPhone, de koper bepaalt zelf een fragment van het liedje. Snelle correctie en informatie die foutief vermeld staat kan in de meeste gevallen binnen een paar dagen door ons gecorrigeerd worden. Denk hier aan verkeerde songtitels, artiestennamen, label info, componisten etc.

Licenties:

Wij nemen geen rechten zoals bij een platendeal, je geeft ons uitsluitend toestemming (d.m.v. een licentie A4-tje) voor je muziek, voor minimaal drie jaar en drie maanden, beschikbaar te maken op de i-Tunes Store. Eigendomrecht hou je zelf, of wordt vertegenwoordigt door de eigenaars, van de opname en je bent zelf verantwoordelijk voor doorbetalingen aan medemuzikanten, sessiemuzikanten, producers en andere rechthebbenden. De deal geldt wereldwijd Het is echter ook mogelijk om beperkte territoria te kiezen, bijvoorbeeld alleen Europa maar waarom?.

 Betalingen

De betalingen en bijbehorende specificaties worden in overleg bepaald.

Meer informatie als je geïnteresseerd bent, stuur dan een e-mail naar: stichtingcharlesmusic@gnail.com. Vermeld daarbij je contactgegevens en hoeveel tracks en/of albums je via ons op i-Tunes en andere downloadshops wilt aanbieden.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Je kan ook zelf telefonisch contact opnemen via: 06 13992641

*LET OP! Als je mee wilt doen, moet je zèlf de digitale exploitatierechten voor de i-Tunes en andere Stores Store bezitten! Het kan zijn dat je deze exploitatierechten al weggegeven hebt. Check dus eventuele licentie- en/of distributiecontracten en overeenkomsten die je bent aangegaan met de aanbieders, als bijvoorbeeld: Legaldownload is geen probleem, maar bijv. Tunecore, The Orchard en CdBaby kunnen kleine lettertjes hebben. Als je er niet uitkomt of als je twijfelt, neem dan altijd contact op met ons voor een eerlijk advies of raadpleeg een gespecialiseerd jurist. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s